Tips till fina naglar

Så här fina minxnaglar kan vara svåra att fixa själv - men olja och lack räcker långt. Keit Olsson på salong "Vackra naglar" ger sina bästa tips. Så får du snyggasommarnaglar: Skaffa en bra nagelolja som du använder en eller två gånger om dagen, det ger fukt och näring och stärker naglarna samt mjukar upp nagelbanden. Använd remover utan aceton. Aceton torkar ut naglarna. Rosa, orange och olika blå nyanser är hett i sommar. Använd underlack och överlack så sitter färgen bättre. Har du bråttom - använd en torksprej eller fryssprej så torkar lacket snabbare.


Senaste nytt:


↑ HAKADE PÅ SENASTE TRENDEN. Åsa Wiederholm ville piffa upp fötterna till sommaren och satsade på guldfärgade minx-naglar.
 

 Naglarna görs med en speciell metallisk plastfilm som värms upp och läggs på nageln. På tånaglarna håller resultatet i 4-6 veckor, medan en manikyr håller max en vecka.
Åsa Wiederholm, 29, har bestämt sig för att satsa på guldfärgade tånaglar och är väldigt nöjd med den glänsande resultatet.
- Det är jättesnyggt, speciellt till sommaren när man är brun. Jag tycker det är kul med något annorlunda, som inte alla andra har.
Polkagris eller orm

När man gör manikyr!
Kunderna kan välja mellan olika färger och mönster, allt från kamouflage till polkagris och ormskinn. I Hollywood har artister som Rihanna och rapparen Eve synts ha miniporträtt av Barack Obama på naglarna.
- Själv gjorde jag zebramönstrade naglar när jag skulle till Kolmården, säger Anne-Charlotte Birnik och avslöjar att det blir mönstret med ankare när hon ska ut i skärgården.


Detta är en tjej som är proffs på naglar:
Malin Forsberg
Hon har gjort många trender och är proffs på naglar! <3<3

Ha det bäst! puss&kram! //Nagelproffset! ;)


Kommentarer
Postat av: emma

Vilka bra sommartips! Jag längtar till dit!

2011-01-07 @ 10:37:34
URL: http://emmisensbilder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0